• Mājas
  • Sadzīves Tehnika
  • 230V Kanālu 5" 120MM Lodīšu Gultņu Motors Sienas Izplūdes Vannas istabas Ventilators ar Atpakaļ Vārsts

230V Kanālu 5" 120MM Lodīšu Gultņu Motors Sienas Izplūdes Vannas istabas Ventilators ar Atpakaļ Vārsts

€99.43
Noliktavā

  • Zīmola Nosaukums - SCHEEAIR
  • Atpakaļ Vārsts - Jā
  • Lodīšu gultņu motors - Jā
  • Plug - No
  • zīmols - LAVFILL
  • IP Kods - Iedarbību ipx4
  • Elastīga aukla - Jā 2x0.5x50cm
  • Sertifikācija - CE SAN RoHS CB
  • Nominālā frekvence - 50Hz
  • Jauda - 16W
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • termiskā aizsardzība - Jā
  • Spriegums - 220-240V

+ PILNU INFORMĀCIJU PAR PRODUKTU

Pirkuma Gidi (Datums: 11/04/2023):

Visiem cienījams pircēji no Baltkrievijas, lūdzu, izvēlēties iegādāties no Krievijas tieši, kravas, ir daudz mazākas nekā pirkt no Ķīnas.

Lūdzu, pārbaudiet spriegumu (110V vai 220V), izmēri , un, ja šis modelis ir standarts, taimeris vienu vai mitruma sensors viena uzmanīgi, pirms maksājumu, ja tas ir piemērots savu īpašo pieteikumu, ja rodas šaubas vai neskaidrības, lūdzu, sazinieties ar mūsu pārdošanas personālu Mikrokirurgi.lv Čats pirms pirmā pirkuma!

Par Mikrokirurgi.lv Oficiālais Noliktavas ārzemēs un Mikrokirurgi.lv Atlases Noliktavā Ķīnā pakešu atstās noliktavas automātiski, darba laikā, saņemot maksājuma rīkojumu pēc tam, kad maksājumu.Ja pakešu lapas noliktavā, pārdevējs nevar apturēt to, pat ja pasūtījuma kļūdu, lūdzu, palīdzēt, vēlreiz jāpārbauda, lai informāciju, pirms maksājumu.

Vienības cenu Mikrokirurgi.lv mēs noteikti ir CNY, tāpēc visas vienību cenas tiek rādītas vietējā valūtā jūsu lapās tiek apmainītas saskaņā ar reālā laika valūtas kursa.Pateicoties reālā laika valūtas kurss mainās katru dienu, jo īpaši CNY BERZĒT svārstās plaši šo īpašo laiku, lūdzu, nopirkt saprātīgu vienības cena pieņemama, lai jūs, mēs nepieņemam jebkādu kompensāciju sakarā ar cenu starpību, paldies par jūsu uzmanību un sapratni!

Lai visi mīļie pircēji, ja tādi produkta bojājumus vai jums atrast ventilators nedarbojas, kā paredzēts, lūdzu, mēģiniet atstāt masāžas sazināties ar mums Mikrokirurgi.lv Čats pirmkārt, mūsu pārdošanas komandu sekos un atbildi 12h, paldies par jūsu laiku!

Par Kravas

Visiem cienījams pircēji lūdzu, vēlreiz jāpārbauda kravas, jums ir jāmaksā procesā galīgā maksājuma, jo, kā informē daži pircēji kravu viņi maksā atšķiras no kalna parādīts sarakstā.Un, ja pirkt no dažādām noliktavām dažādiem modeļiem, kravas tiks aprēķināta, pamatojoties uz katras paciņas svars no dažādām noliktavām, jebkādus jautājumus par kravu lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms maksājumu, lai izvairītos no jebkādiem kas rodas strīdi, un arī saglabāt jūsu naudu.

Ja nopirkt trīs vai vairāk nekā trīs gab. sūtītas no Ķīnas, lūdzu, sazinieties ar mums, ja nav citu nosūtīšanas metodi, lai samazinātu kravas, paldies par jūsu uzmanību!

ABS Atpakaļ Vārsts :

1.Šī LFWW-11Q sērijas ventilatoru ir ar ABS atpakaļ vārstu, to pašu plastmasas materiāla, kā korpusa un vāciņa.

2. !!!Lūdzu, noņemiet šo ABS atpakaļ vārsts griestu stiprinājums, tas var būt grūti atvērt vertikālai uzstādīšanai dēļ tā svara.

!!!Visi Fani ar Lodīšu Gultņu Motors ar Termisku Aizsardzību.

Lodīšu Gultņu Motoru Mūžs: 10000H

Slaids Gultņu Motoru Mūžs : 5000H

Piezīmes: Visi mehāniskie dati un motora mūžs ir pārbaudītas, un to piedāvā viens no lielākajiem iekrāsotie polu motors piegādātāji Ķīnā.

Tagad LAVFILL fani piedāvāts tikai ar LAVFILL Oficiālajā Veikalā un SCHEEAIR Veikalā izplata SCHEEAIR komanda ir ar Lodīšu Gultņu Motoru , tas ir mūsu SCHEEAIR komanda, kas savu izvēli, lūdzu, nav sajaukti ar LAVFILL fani no citām veikali Mikrokirurgi.lv utt.

Visi mūsu vietējiem faniem ir BEZ GREDZENS, kas izmanto tikai, lai logu mount, ja logu mount mēs iesakām logu līmi.Mūsu sarakstus, kas skaidri norādītu, nav gredzenu.Ja jums ir gredzens, lūdzu, atstājiet ziņu, lai sazinātos, ja iespējams, pievienojiet to (tur varētu būt par papildus samaksu).Mēs nepieņemam jebkādu strīdu vai prasību par kompensāciju, jo "trūkst daļa no gredzens".

Ja jums ir kādas īpašas vēlmes, lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, vispirms Mikrokirurgi.lv Čats pirms pirkuma veikšanas, ja rodas jautājumi par produktu, piegādes vai vadu lūdzu, atstājiet ziņu Mikrokirurgi.lv Tērzēšana, mēs varam atbildēt 24 stundu laikā.

Produkta Informācija

Modeļa Nr. : LFWW-11Q (Ar ABS Slēdža)

Vāks: Balts ABS

220-240V~, 50 hz.

Jauda : 16W

Izgriezums Izmērs: 119mm

Max Gaisa Apjoms : 160m3/h

Trokšņu Līmenis 3m : 34dB

Elastīgs Vads: 2x0.5x50cm

ABS Atpakaļ Vārsts: Jā

Brīdinājums

Tai jābūt aprīkotai ar kvalificētu elektriķi!

Lūdzu, Noņemiet šo ABS atpakaļ vārsts griestu stiprinājums, tas var būt grūti atvērt vertikālai uzstādīšanai dēļ tā svara.

Izplūdes 119mm parādīja izmēri ietver skrūves vītne paredzēti mājokļu

Lūdzu, pārbaudiet rūpīgi, ja tā ir piemērota, lai jūsu īpašu uzstādīšana pieteikumu, pirms pirkšanas!

+ Tagi

lodīšu gultņu motors sienas

0 Atsauksmes par Produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.
Jūsu vērtējums *