• Mājas
  • Skaistums & Veselība
  • Seksa Rotaļlietas Reāli Lelle Pieaugušu Vīriešu Simulācijas Masturbācija Lelle Krūts Modeļa Numurs Anālais Maksts Ass Liels Objektu Materiāla Tips

Seksa Rotaļlietas Reāli Lelle Pieaugušu Vīriešu Simulācijas Masturbācija Lelle Krūts Modeļa Numurs Anālais Maksts Ass Liels Objektu Materiāla Tips

€759.59
Noliktavā

  • Neķītrs Attēlu - No
  • Gabalu skaits - Viena Vienība
  • Seksuāli Divdomīgs - No
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips - Seksa Lelles

+ PILNU INFORMĀCIJU PAR PRODUKTU

modname=ckeditor

Produkta atruna:

1. Pēc produkta tirdzniecības bildes ir beautified un fotografēja, krāsu saņemtā prece var būt nedaudz atšķirīgs."Reālā shot displejs" aprakstā ir bilde bez skaistumkopšana, un tas ir reāls shot produktu.

2. Ja klients nav apmierināts ar preci, jūs varat sazināties ar mums tieši, lūdzu, nav izkravāt iepakojumā.Ja produkts ir neiepakotā veidā vai izmanto, peļņu, netiek atbalstītas.

Lūdzu, pieņemiet iepriekš minēto paziņojumu, pirms veikt pirkumu.Ja pirkums notiek, mēs pieņemam, ka iepriekš minētais paziņojums pēc noklusējuma, un mēs atsakās uzņemties jebkādu atbildību par produkta neatbilstību strīdus vai ļaunprātīgu sliktas atsauksmes.

Kāpēc Cilvēki Pērk Seksa Lelle?

1,Seksa Lelles ir ideāls, lai izpētītu savu seksualitāti

2,Viņa ir puse no silikona un pusi piepūšamās to daļu, kas neietekmē pieredze ir palielinātas, un galvu, rokām, kājām, maksts, utt.ir visi uzņēmumi.

3, dažiem lieliem faniem Anime, vai citu īpašu charaters.Seksa lelle būtu komforts viņu sexaul satification.

4,Reāli un skaisti, galvas,apakšējo ķermeņa dzimumorgāniem, rokas,kājas ir cietā silikona struktūru, neliela daļa piepūšamo, kas ir piepūšams mutes un rozetei, izmantojiet mazāko apjomu var savākt.

5,Seksa lelles var nodrošināt jūs ar visu to pašu prieki, ka jūsu laulātais vai partneris, kas var piedāvāt jums, jūsu guļamistaba.Ir reizes, kad jūsu laulātais vai partneris, kas ne vienmēr ir pieejama, ja jūs vēlaties rīcības guļamistabā.Tāpēc labākais risinājums ir tas, ar Silikona Biedrs.

6,Izmērs manuāla mērīšana, tur var būt vairāki centimetri kļūdas, kas pieder pie normāla parādība.

7,Ja klients nav apmierināts ar preci, jūs varat sazināties ar mums tieši, lūdzu, nav izkravāt iepakojumā.Ja produkts ir neiepakotā veidā vai izmanto, peļņu, netiek atbalstītas.

Apkope un Tīrības

1. Jūsu lelle būtu jātīra katru reizi, kad izmantošanu,ar vieglu dušas putas.Galva jāņem nost un jātīra atsevišķi.

2. Lūdzu, turēt galvu prom no ūdens.Kad āda kļūst lipīga, lūdzu, tīru ar vannu pulveris.Sausā un izmantot baby pulveris, lai viņas netraucētu.

3. Nosusiniet ar dvieli pēc tīrīšanas un piemērot baby pulveris.Nelietojiet matu fēns.

4. Izmantot maigs šampūns mazgāt matus un ļaujiet tai nožūt dabiskā veidā.

5.Ieteikums: lūdzu, uzvelciet drēbes lelli, lai saglabātu tīru.

0 Atsauksmes par Produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.
Jūsu vērtējums *