• Mājas
  • Rotaļlietas Un Preces Vaļaspriekam
  • Gatavošanas Šefpavārs Komplekts Bērniem, Bērnu Ēdienu Gatavošanas Un Cepšanas Šefpavārs Komplekts, Priekšauts Šefpavāra Cepuri Karotes Cimdi Un Paklājs Saģērbt Lomu Spēles Rotaļlietas 3-8

Gatavošanas Šefpavārs Komplekts Bērniem, Bērnu Ēdienu Gatavošanas Un Cepšanas Šefpavārs Komplekts, Priekšauts Šefpavāra Cepuri Karotes Cimdi Un Paklājs Saģērbt Lomu Spēles Rotaļlietas 3-8

€22.95 €11.47
Noliktavā

  • Ieteikt Vecums - 3-6y
  • Materiāls - Audums
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas

+ PILNU INFORMĀCIJU PAR PRODUKTU

Apraksts:

Bērniem, Priekšautu Komplekts ir labi veidots, un ir ļoti piemēroti nedaudz pavāri.Tas ietver mašīna mazgājami priekšautus, kā arī pārtikas kvalitātes virtuves piederumi un trauki.Šis cepšanas komplekts ir lielisks veids, kā iegūt bērniem, kas iesaistīti gatavošanai.Nāc un izbaudi laimīgo stundu vecāku-bērnu mijiedarbību tagad!

Specifikācija:

Materiāls: kokvilna, PP

Priekšauts-apmēram 46*53cm/18.11*20.86 collas

Cimdi: apmēram 10*17cm/3.93*6.69 collas

Siltumizolācijas bloks: apmēram 12*12cm/4.72*4.72 collas

Šefpavāra klp: par 24cm/9.44 collas

Karoti: aptuveni 12cm/4.72 collas

Produktu saraksts:

1* Priekšauts

1* Cepure

1 pāris* Cepeškrāsns cimdus

1* Izolācijas paklājs

5* Karotes

Piezīmes:

Glabāt prom no avotiem, no uguns.Mazgāt šie karotes rūpīgi pirms pirmās lietošanas.Karotes, netiek izmantoti reālās pārtikas vai nekustamā kurtuves/krāsnis.

Cimdi un mats nav karstumizturīgs.

Pateicoties gaismas efektiem un filmēšanas leņķi, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Uzlabot Iztēli] aicina Cooking Chef Komplekts Bērniem palīdzēs uzlabot bērnu radošumu, iztēli un attīstīt praktiskas iemaņas laikā, bērnu rotaļu.Tajā pašā laikā vecāki un bērni spēlē kopā, var arī stiprināt vecāku un bērnu attiecības.

2.【Mācīties Laimīgi Spēlējot] aicina Bērni, Cepšana, kas var palīdzēt veicināt veselīgas ēšanas paradumus un iemācītu viņiem pamata dzīves prasmes, lai bērni var mācīties laimīgi, bet spēlē.

3.【Pieredzi Jautri] aicina Bērnus Gatavošanas Komplekti, paredzēts bērniem ar reālu virtuve skatuves pieredzi.Tie ir jautri cepšanas pieredzi, un ir jautri ar šefpavāru drēbes.

4.【Augstas kvalitātes Materiāls] aicina Gatavošanas Tērpi Bērniem, kas izgatavoti no augstas kvalitātes kokvilnas un PP, kas ir ādai draudzīgas, viegls, un izturīga pietiekami ilgi lietot.

5.【Lieliska Dāvana] aicina, Ja jūs meklējat lieliska dāvana jūsu bērniem, jums patiks mūsu Bērniem, Priekšautu Komplekts.Tās ir piemērotas dzimšanas dienas dāvanas, Ziemassvētku dāvanas un jaungada dāvanas.

0 Atsauksmes par Produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.
Jūsu vērtējums *