Dzīvnieku Leļļu Plīša Rokas Leļļu Multfilmu Pildījumu Leļļu Plīša Zīdainis, Roku Lelles, Ar Atvērtu Kustamo Muti, Lai Izlikties, Rotaļlietas

€8.16 €5.71
Noliktavā

  • Dzimums - Unisex
  • Ieteikt Vecums - 12+y
  • Lelles Tips - Roku Leļļu
  • Materiāls - Kokvilnas
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips - Lelles
  • Modeļa Numurs - Dzīvnieku Roku Lelles

+ PILNU INFORMĀCIJU PAR PRODUKTU

Apraksts:

Leļļu Rotaļlietas - Mīkstās Plīša dzīvnieciņš ar Muti vaļā vai ciet.Leļļu spēlēt ir jautri veids, kā izmantot pirkstiem un rosina iztēli.

Jūsu bērns būs mīlēt šo gudrs un mīkstas partneris stāsti un lomu spēles.Izvēlēties no dažādiem dzīvniekiem un izmēriem.

Funkcijas:

Izmērs: augstums aptuveni 30 cm/11.8 gadā

materiāls: plīša

Odere: Kokvilna

Pildījums: PP kokvilnas

Svars: 120G

Iepakojuma Saraksts:

Atvērtu Muti Dzīvnieku Roku Lelles*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Vecāku-Bērnu Mijiedarbība: Šo funny leļļu rotaļlieta, kas ļauj jums un jūsu bērniem spēlēt dzīvnieku spēles kopā, radot jautru un neaizmirstamu personāžu mijiedarbību.

2.Stimulējot un Sociālo Rotaļlietu-leļļu rotaļlietas ļauj jums izmantot jūsu pirkstiem un izteikt savu iztēli.Jūs varat sazināties ar saviem draugiem vai ģimeni, padarot stāsti un ainās ar leļļu.

3.Drošu Un Ādai Draudzīgiem: leļļu rotaļlieta ir tekstūra, pateicoties veselīgu PP kokvilnas, plīša materiāls.Tas ir drošs bērniem " ādu, un tai nav nepatīkama smaka.Tas ir brīnišķīgs partneris stāsti, spēles.

4.Mutes Kustības: Jūs varat kontrolēt muti, leļļu, rotaļlietu, lai atvērtu vai aizvērtu, padarot to izskatās, ka tas ir runāt un paust emocijas.Tas ir jautri un radoši mijiedarboties ar saviem bērniem vai draugiem.

5.Spēcīga Piemērojamība: leļļu, rotaļlietu var pielāgoties dažādām situācijām un vajadzībām.Tas var palīdzēt jūsu bērniem attīstīt iztēli, radošumu un komunikācijas prasmes.Tas ir plaši piemērots dažādām vecuma grupām.

0 Atsauksmes par Produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.
Jūsu vērtējums *