• Mājas
  • Rīki
  • Iekšpusē Cauruļu Griezējs, 1/4 Collas Hex PVC Santehnikas Iekšā Kuteris Iekšējā Plastmasas Cauruļu Griezēja Komplekts (32mm x3, 44mm x1)

Iekšpusē Cauruļu Griezējs, 1/4 Collas Hex PVC Santehnikas Iekšā Kuteris Iekšējā Plastmasas Cauruļu Griezēja Komplekts (32mm x3, 44mm x1)

€12.79 €8.95
Noliktavā

  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums - FGHGF

+ PILNU INFORMĀCIJU PAR PRODUKTU

Iekšpusē cauruļu griezējs komplekta uzstādīšana secība: pagarinājuma stienis (pirmās) - vēdekļveida paplāksni - zāģa asmeni - plakana paplāksne skrūve (pēdējais).Skrūves ir pievilktas un pastiprināti!Skatīt ceturtajā foto, piemēram,~ PVC cauruļu iekšējo griezējs ar 4 zāģu plātnes (3 asmeņi ar 1.25 collu diametrā un 1 asmens ar 1.75 collu diametrā) un divas skrūves stiprinājuma detaļām.Lūdzu aizsargātu zāģa asmeni.Tur ir pārklāta ar aizsargājošu eļļu uz zāģa asmeni.Zāģa rokturi ir izgatavoti no paaugstinātas izturības oglekļa tērauda cietību, izturību un virsmas.Zāģa asmens ir izgatavots no stingra , izturīga un asu, ļoti piemērots PVC un plastmasas caurulēm, arī var izmantot mīkstu metāla caurulēm, bet, ja griešanas mīksta metāla caurules, lūdzu, izmantojiet dzesēšanas šķidruma vai ūdens, ja griešanas, lai novērstu zāģa asmeni no pārkaršanas.Kopējais garums cauruļu cutteris 10,5 cm(4.13 collas), un garums sešstūra rokturis ir 2.8 cm(1.1 collu).Cauruļu griezējs ir piemērots vairumam elektriskie urbji un ir ļoti viegli uzstādīt un nomainīt.Maza izmēra un viegli pārvadāt, tas ir ne tikai piemērots griešanai no ārpuses, bet arī darbs scenāriji, kur caurules jāsamazina no iekšpuses.Trīs galvenos piesardzības pasākumus: 1. Var valkāt cimdus un aizsargbrilles, izmantojot instrumentu, piederumu un jāapzinās ap jums. 2. Maksimālais ātrums zāģa asmeni nevajadzētu pārsniegt 20 000 apgr. / min. 3. Glabāt bērniem nepieejamā vietā, lai novērstu kaitējumu.Materiāls: oglekļa tērauds krāsa: Sudraba Paketes Saturs: 1 komplekts x iekšējās cauruļu griezējs Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

0 Atsauksmes par Produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.
Jūsu vērtējums *