• Mājas
  • Datoru Papildierīces
  • Modernizēta Liels Čipu 395nm UV LED Gaismas Ķermeņi ar Gooseneck un Skavu, kas nodrošina UV Gēla Nagu un Ultravioletās Cietēšanas

Modernizēta Liels Čipu 395nm UV LED Gaismas Ķermeņi ar Gooseneck un Skavu, kas nodrošina UV Gēla Nagu un Ultravioletās Cietēšanas

€8.21 €6.16
Noliktavā

  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Veids - USB Gaismas
  • Zīmola Nosaukums - yesido

+ PILNU INFORMĀCIJU PAR PRODUKTU

Funkcijas:

OOTDTY

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Viegli lietojams:galda gaisma ir aprīkoti ar pogu, Ieslēgt vai izslēgt,viegli izmantot.

Daudzfunkcionāls LED Gaismas :Ne tikai Lampas, nagu laka, remonts telefoniem, var izmantot, lai noteiktu, luminiscences krāsas, Uv konservēšanas, sveķu mākslas, traipi, konservēšana, gaismas plakāti, piemērots stendos, mirdzumu puses, lightout puses, āra griliem, utt.

Produkta Specifikācijas :Jauda--2W、Viļņu garumu--395nm, UV/LED galda lampa ir aprīkota ar vienu lielu čipu lampas biezumu, lai nodrošinātu jūs ar stabilu apgaismojums.

Izturīga un Elastīga :elastīgs klipsis, tas ir ļoti piemērots piestiprināšanai pie gultas galds, biroja galda, portatīvo datoru galds, headboard, Ka gooseneck var smilga brīvi pa 360 grādiem, un augstums, un gaismas virzienu var elastīgi pielāgot, lai vienmēr atrastu ideālo pozīciju.

USB Powered:galda skava gaismas prasa pastāvīgu spriegumu 5V un LĪDZSTRĀVAS barošanas avots, Atbalsta plug and play, ērts lietošanā, piemērots barošanas adapteri, powerbank un datora USB portu; Tālruņa lādētāja spraudni, nav ierosināts, kas var izraisīt mirgo par lamplight.

Specifikācijas:

Jauda: 2W

Gaismas avots: LED

Spriegums: DC 5V USB ports

Viļņu garums: 395mn

Materiāls: alumīnija, plastmasas klipu, akrila lēca

Iepakojumā:1gb/kaste

Krāsa: Melna, Sudraba(nav obligāts)

Komplektā Ietilpst:

1 x UV LED Gaismas

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

0 Atsauksmes par Produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.
Jūsu vērtējums *